Miranda van der Tholen

Hallo, ik ben Miranda van der Tholen, en ik verwelkom je op mijn pagina met mijn unieke combinatie van gele en blauwe energie. Deze twee energieën vormen de kern van wie ik ben en hoe ik werk.

Aan de ene kant zorgt mijn gele energie voor levendigheid, creativiteit, leiderschap en enthousiasme. Het stelt mij in staat om met passie en optimisme te kijken naar wat er mogelijk is. Als trainer en (loopbaan-)coach zet ik deze energie in om anderen te inspireren en aan te moedigen om hun volledige potentieel te ontdekken en te benutten.

Aan de andere kant zorgt mijn blauwe energie voor structuur, nauwkeurigheid en organisatie in mijn werk.”. Ik geloof in de kracht van succesvolle planning en betrouwbare communicatie. Als geregistreerd Loopbaancoach en gecertificeerd DISC en MapsTell Guide 🌍 ben ik vastbesloten om met een inspirerende en effectieve aanpak ondersteuning te bieden aan gedragsverandering en persoonlijke groei.

Mijn bedrijf, “Millau Training en Coaching”, is geworteld in deze energieën. Vanuit mijn visie “Hoe groter de kloof, hoe mooier de brug” ben ik ervan overtuigd dat we effectieve communicatie en gerichte gedragsverandering nodig hebben om die kloof kunnen overbruggen. Want als je weet waar de verbindingen liggen tussen de, naar het lijkt, onoverbrugbare verschillen, dan is het mogelijk om ze te overbruggen! Hoe groot die kloof ook lijkt.

Mijn aanpak is gebaseerd op een realistische kijk, waarin je soms eerst confronterende dingen onder ogen moet komen, voordat je verder kan, maar waarbij we altijd blijven focussen op de mogelijkheden. Dit alles doe ik graag met liefde en humor, onomwonden en duidelijk, in combinatie met diverse methodieken zoals omschreven op de website.

Ik ben ervan overtuigd dat een positieve en veilige omgeving cruciaal is voor persoonlijke groei, en ik ben vastbesloten om deze omgeving te creëren voor mijn coachees. Samen kunnen we de soms ingewikkelde persoonlijke en professionele doelen bereiken. Laten we aan de slag gaan!