Mijn passie is gedrag en communicatie. Denk je eens in hoe het zou zijn zonder goede communicatie bij jou op het werk. Dat wordt een chaos, omdat niet iedereen elkaar echt begrijpt. Er zijn immers zoveel verschillende karakters en die reageren allemaal weer anders op elkaar. Wellicht is dat ook zo in jouw geval. Of misschien vindt je het moeilijk om met bepaalde cliënten of klanten om te gaan.

Er kan een kloof ontstaan die alleen maar groter wordt. Deze kloof is te overbruggen. Zoals mijn bedrijfsnaam Millau al doet vermoeden, is het vernoemd naar het beroemde hooggelegen viaduct van Millau. Het viaduct moest een hoogte hebben van 343 meter, hoger dan de Eiffeltoren om het te realiseren. Zo zou het de hoogste brug van de wereld worden. Eigenlijk ongelofelijk dat deze kloof te overbruggen was! En toch kon het, omdat men wist waar de verbindingen lagen tussen de naar het leek onoverbrugbare verschillen.

Als MapsTell guide en mijn jarenlange ervaring als trainer in het sociaal domein ben ik een specialist op het gebied van gedrag en communicatie. Door je gedragsprofiel letterlijk in kaart te brengen kan ik je precies vertellen hoe je je gedraagt, wat je valkuilen zijn en hoe anderen dat ervaren. Zo kan ik ook in één oogopslag laten zien hoe een groep of afdeling is samengesteld en welke individuele gedragseigenschappen ze hebben. Als je weet wat de verschillen zijn en hoe je ermee om moet gaan, veranderd de hele dynamiek van een groep en dat zal alles verbeteren. Ik geef je de tools in handen om de sfeer en de samenwerking op je afdeling te verbeteren.

Werk je in het sociaal domein? Dan wil je naast de wettelijke kaders oog hebben voor de behoeften en leerbaarheid op gedragsverandering van de klant. Ik help je om alle wet- en regelgeving terug te brengen naar het gedrag van de klant en leer jou en je team hoe je hiermee het beste om kunt gaan.

www.millautraining.nl
📞 +31 (0)6 – 43 21 33 36
📧 info@millautraining.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *